Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/2/8/russebygg.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Lagring og opplag

Ved å lagre din buss/van hos oss sikrer du dere en trygg og fin parkering til deres kjøretøy!

Kundens ønsker står alltid i fokus og vi sørger for at bussene blir plassert slik i hallen at det er enkelt og komme til og at dere kommer til avtaler om eksteriør og liknende uten komplikasjoner. Vi har kun innendørs lagringsplasser og bussene lagres i en stor og luftig hall ca 1,2 timer unna Oslo. Det går tog til Stange stasjon og vi har avtale med taxiselskapet på stedet som gir en god fastpris på turen til og fra tog-stasjonen.

Sikkerhet:
Det er kameraovervåkning i hallen pga hærverk og innbrudd, men vi har ikke hatt problemer med dette tidligere. Vi har systemet for kundens sikkerhet. Systemet er også bevegelses-sensitivt, noe som gjør at kunden kun har tilgang til sin egen buss ved eventuelt arbeid på tidspunkter da ingen fra ledelsen er til stede. Dette har vi for å sikre at konsept og liknende holdes hemmelig og for at utstyr og verktøy ikke blir stjålet eller misbrukt.

Dører og låser:
Hver buss utstyres med en hengelås på en av dørene. Denne har selvsagt eier nøkkel til samt at vi har en av dem i tilfelle brann eller annet som gjør det nødvendig og entre bussen.
Hver kunde får i tillegg et nøkkelkort til inngangsdøren i lagerhallen. Det utstedes et kort per buss og dette kortet kan deaktiveres ved misbruk eller ved mistanke om sådan.

Som du sikkert skjønner er det viktig for oss at deres kjøretøy er trygt frem til russetiden og at dere er fornøyde med oppholdet hos oss og kan anbefale oss videre til de som kjøper kjøretøyet. Vi kan også bistå med visninger i forbindelse med salg og hjelpe til med kontrakter og annet administrativt i forbindelse med dette.

Vi håper å se din buss eller van hos oss!