Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/2/2/8/russebygg.no/httpd.www/wp-includes/post-template.php on line 284

Kjøp, salg og utleie

Kjøpe buss?

Er din russegjeng på utkikk etter buss?

Vi kan selge deg en allerede ferdigstilt buss eller innrede en etter deres ønsker og spesifikasjoner. Dette er en av våre spesialfelter og vi inreder akkurat nå en buss som blir en av årets feteste interiørmessig!

Denne blir også utstyrt med et vilt lyd og lyssystem som vil kreve sin oppmerksomhet på landstreffene!

Ønsker dere en buss spesialinredet kan dere enten stille med bussen selv (se emnet «bygging» i toppmenyen) eller dere kan kjøpe en buss av oss med inredning og interiørbygging inkludert.

Ta kontakt for mer info om dette!

Selge buss/van?

Vi annonserer gjerne for din buss/van på våre hjemmesider og promoterer dere på sosiale medier. Dette koster 500kr dersom dere ønsker promotering og ingenting dersom dere bare vil ha annonsen på våre hjemmesider.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om dette!

Leie russebussen?

Skulle dere kanskje ønske en litt billigere russetid med mindre heft i for og etterkant kan det å leie en buss være en god ide! Da betaler dere inn depositummet i det vi ingår avtalen og resten før dere får hente /utlevert bussen. Alle våre utleiebusser leveres 100% godkjente og rulleklare og dere må betale for følgende tjenester for å kunne leie en buss av oss:

– bussleie

– maling innvendig (om ønskelig)

– Omtrekking av seter og lounge ( om ønskelig)

– lyd og lys

– eksteriør

For mer informasjon om dette bes du ta kontakt med din spesifikke henvendelse.